18 Mayıs 2008 Pazar

ZEYTİNLİ AÇMA

zeytinli acma,hamur kızartması,kolay acmatarifi,kızarmıs acma hamurueytinli açma, zeytinli acma, zeytinli açma tarifi, zeytinli açma resimleri Malzemeler:

500 gr un
1 kase dogranmış zeytin
5 yemek kaşığı yogurt
alabildiği kadar su
hamur ele yapısmayacak,yumuşak olacak

yapılısı:

tüm malzemeleri karıstıralım.
hamur yogurulduktan sonra yarım santim kalınlıgında acalım,
istediğin şekilde keselim
kızgın yağda kızartalım.
sıcak servis yapalım.AFİYET OLSUN.....

6 yorum:

Nilgün dedi ki...

Ellerine saglik canim nefis görünüyor..


SEVGILERR

Gönül dedi ki...

kısssss bunun nesi açma:)))zeytinli hamur kızartması olmuş buuu..kızma heee nacizane fikrimi söyledim öpüyorum sevgilerimle

yEmEk gÜnCEsi dedi ki...

selamlar canım nefis görünüyor zeytinli açma ellerine sağlık mis gibi olmuş mutlu günler sevgiler

gezgincigencler dedi ki...

ellerine sağlık, çok güzel görünüyor...

sevgiler

pelince dedi ki...

Ellerine sağlık..

elma şekeri dedi ki...

ellerine saglik nefis görünüyor.
Sevgiyle kal,yüzünden gülümseme hiç eksik olmasin...