6 Mayıs 2008 Salı

JELATİNLİ PASTA(KEK)




Malzemeler:
5 yumurta akı
1 su bardağı şeker
3 su bardağı süt
3 yemek kaşığı kakao
1 paket kakaolu biküi
3 yemek kaşığı jelatin
1 büyük kupa kaynar su
Yapılışı:
5 yumurta akını şekerle karıstırın
sıcak su ile jelatini erit
süt ile kremşantiyi çırp,kakao ekle içine tekrar karıştırın
ayrı kaplarda yapıyoruz bu işlemleri
önce yumurta akına jelatinisonra kakaolu kremşantimizi karıştırıyoruz.
tepsinin altına un haline getirdiğimiz bisküinin yarısını eliyoruz.
karışımı dökelim.
üzerine kalan bisküiyi eleyelim
dolapta 6 saat beklet servis yap.AFİYET OLSUN.....
SAKIN DENEMEMEZLİK ETMEYİN PİŞMAN OLURSUNUZ BENDEN SÖYLEMESİ.....

Hiç yorum yok: