5 Kasım 2009 Perşembe

pacanga böregi

pacanga böregi Malzemeler :
2 Adet yufka
150 gr sucuk
200 gr rende kasar
1 Adet domates
1 Adet yesilbiber
1 Tutam maydanoz
Kızartmak için sıvı yağ
Hazırlanışı :
Yufkaları dört üçgen elde edecek şekilde kesin. sucukları ince ince dilimleyin doğradığınız biber ve domatesle teflon tavaya koyarak 1-2 dakika sote edin (isteğe göre çiğdende kullanabilirsiniz). Soğuyunca kıyılmış maydanoz ve rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin. Yufkayı kalın bir sigara böreği şeklinde sarın.Tüm yufkalar bitene kadar bu işleme devam edin.Yufkalar bittikten galeta ununa bulayarak , kızgın yağa atarak altlı üstlü kızartın. Soğutmadan sıcak olarak servis yapın. AFİYET OLSUN.......

1 yorum:

gelibolu17 dedi ki...

canım merhaba nasılsın.
börek nefis görünüyor.
ellerine sağlık.
sen porselen demlik çay saati etkinliğinde ev sahibesi olmak istiyodun.
ferahinmutfagi.com arkadaşımızda 16 kasımda bitiyo sen 48.ev sahibemiz olmak istersen eğer müsaitsen bana haber ver canım.sana yapman gerekenleri bildiririm.
senden haber bekliyorum canım...

sevgiler